charisma00150@gmail.com / 045 1385881

Trimmausliike Charisma

Yritys

Trimmausliike Charisma on pieni karismaattinen trimmausliike Annankadulla Helsingissä.  Siistimme koirasi turkin kauniiksi ja helppohoitoiseksi vahvalla kokemuksella.

Kauniisti hoidettu koira on mukava katsella ja sen kanssa on helppo elää ja liikkua.  Mikäpä on mukavampaa kuin kadulla vastaantulija kehaisee koiran hyvin hoidettua turkkia - antaahan se kiistatta vaikutelman siitä, että omistaja on vastuullinen ja hoitaa koiransa hyvin.

Turkin kunnossapitäminen on koirien perushoitoa, ei turhamaisuutta. Useat rodut vaativat säännöllistä pesua, harjausta ja trimmausta, jotta turkki ei pääse takkuuntumaan. Takkujen selvittely on koiralle epämiellyttävä toimenpide ja  se vaatii paljon kärsivällisyyttä, niin koiralta kuin ammattilaiseltakin, joten karvaa ei tulisi koskaan päästää takkuuntumaan.
Nypittävien rotujen säännöllinen trimmaus pitää myös nämä rotunsa edustajat upeassa kunnossa kaiken aikaa.

Kuinka hoidetun näköisenä ja helppohoitoisena omistaja haluaa pitää koiransa on jokaisen oma valinta. Turkkia olisi hyvä toki osata hoitaa itsekin, mutta näinä päivinä useat omistajat ulkoistavat turkinhoidon kokonaan ammattilaisille ja tuovat koiransa siistiytymään säännöllisesti.


Meiltä voit hankkia myös erilaisiin tarpeisiin tarkoitettuja turkinhoitotuotteita.
Opastamme ja neuvomme mielellämme kaikissa turkinhoitoon liittyvissä asioissa. Autamme valitsemaan oikeat tuotteet ja välineet erilaisiin tarpeisiin vahvalla ammattitaidolla.

Trimmausliike Charisma

Trimmausliike Charisma on pieni karismaattinen trimmausliike Annakadulla Helsingissä. Siistimme koirasi turkin kauniiksi ja helppohoitoiseksi vahvalla kokemuksella.

Ota yhteyttä

Susanna
charisma00150@gmail.com
045 1385881

Trimmausliike Charisma, Annankatu 12, 00120 Helsinki

© Niku Creative